• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Marsipankake

Publisert av: cacas
October 29, 2018
Del

Ingredienser:

Sukkerbrød
Se egen oppskrift

 

Fyll
9 dl
kremfløte

1,5 ss
sukker
hermetisk frukt

Syltetøy

Slik gjør du

  1. Lag først 1 sukkerbrød (ca. 26 cm ).
  2. Pisk så kremfløte sammen med sukker til krem
  3. Del sukkerbrødet i 3 deler, legg det underste på fat. Se kaketips/dele kaken hvis du trenger hjelp til å dele kaken.
  4. Smør på et tynt lag med bringebærsyltetøy.
  5. Sett til side litt av kremen, denne skal du ha rundt kaken når den er ferdig fylt. Ha bringebærsyltetøy i resten av kremen til du får en frisk og god smak (grunnen til at ikke mengde er nevnt, er at det er litt forskjell på rørt og kokt syltetøy, og fordi man alltid skal stole mest på sin egen smak. Ha i rikelig, til du synes det gir god smak).
  6. Bre halvparten av bringebærkremen på det første laget med sukkerbrød, legg så fin-kuttet frukt oppå.
  7. Legg så på neste lag med sukkerbrød, smør på et tynt lag med syltetøy, ha deretter resten av bringebærkremen oppå. Legg så den siste bunnen oppå, klem til du får en rett og jevn kake.
  8. Dekk med krem og marsipan og pynt kaken med dekorative blomster eller annen pynt.

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.