JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Med kobler kan du enkelt bytte tipp uten å måtte tømme posen for innhold.
Her får du en innføring i hvordan du skal fylle sprøyteposen.
Tippene er basisen for all kakedekorering. De kommer i ulike størrelser og utforminger tilpasset det man ønsker å lage. Hver tipp er nummerert, så du enkelt skal kunne navigere deg rundt og finne den tippen du trenger.
Her er en annen metode for å få perfekt kake trukket med icing. Denne gangen bruker vi tipp 789.
Hvordan resultatet blir avhenger ikke bare av konsistensen på kremen, men hvordan du holder og bruker sprøyteposen din.
Når du lærer dette trikset, kommer all dekorering veldig naturlig. Øv deg på å presse i 3 stadier: Lett, medium og hardt. Da vil du se at du får 3 forskjellige resultater.
Denne teknikken er perfekt til alle kaker og muffins. Kurvmønster er så dekorativt i seg selv at lite annen dekor kreves.
Skjellborden er den mest brukte borden. Mye fordi den er enkel, men også fordi den er utrolig dekorativ.
Lag flotte roser med smørkrem eller icing. Teknikken kan også brukes på meierismør for det perfekte koldtbord.
Liljen ser best ut med spisse blader. Om bladene skulle dele seg ved sprøyting, kan du bruke en spatula eller fingrene å klemme bladet litt sammen.
Drop flowers er en flott, dekorativ blomst. Du kan lage dem direkte på kaken med smørkrem, eller i icing som kan tørkes og oppbevares.
Stjernen er en velkjent og flott dekor på kaken. Lag den enten direkte på kaken eller lag den i icing og oppbevar den til en senere anledning.