• checkRask levering
  • checkFri frakt over 500,-
  • checkNorsk butikk, ingen avgifter

Praktisk informasjon

Cacas har i en årrekke holdt kurs innen Wiltons teknikker. I tillegg til at du lærer å lage mange spennende blomster, figurer, border samt mye, mye mer, får du masse ny inspirasjon, gode ideer og spennende tips. Våre kursholdere er utdannet ved The Wilton School of Decorating.

Varighet og sted
De fleste kursene varer i ca. 3,5 timer, og de faste kursene er helgekurs. Det første kurset går fra kl. 09.00 – 12.30, det siste fra kl. 14.00 – 17.30. Det vil under alle kurs bli servert kaffe og te.

Vi tilbyr også heldagskurs som inkluderer utstyrspakke, disse kursene går fra 09.00-16.00.

Kursene blir avholdt i våre butikklokaler i Kongensgate 14,  i Oslo sentrum.

Dersom du ønsker å få satt opp et spesialkurs, f.eks. barnebursdag, utdrikningslag etc., ta kontakt med oss for nærmere avtale.

Påmelding og betaling
Påmelding til kurs gjøres via mail, og er bindende. Dersom man ønsker å trekke seg fra et kurs, må det gis melding om dette til Cacas senest 3 dager før kurskvelden. Kursavgiften vil da automatisk bli tilbakebetalt. Dersom man ikke melder seg av og unngår å møte, må kursavgiften likevel betales.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved færre enn 10 påmeldte. De som da er påmeldt vil bli kontaktet for eventuelt å avtale ny kursdag, eller få tilbakebetalt kursavgiften.

Praktiske opplysninger
Cacas holder alt kursmateriell. Det eneste du trenger å ha med deg er et forkle for å unngå søl, og eventuelt en eske til å ha den ferdige pynten i.

Etter gjennomført kurs vil alle få utdelt flotte kursbevis!

Man har anledning til å handle produkter hos oss på kursdagen til rabatterte priser. Varene kan betales kontant eller med bankkort.

KURSPLAN 2018

Cupcakes og frosting

Her setter vi fokus på smaken og dekorerer de herligste cupcakes. I løpet av kurset lager vi 2 typer frostinger som vi dekorerer med ved bruk av forskjellige sprøytetknikker. Hvilken type frosting vi lager er sesongbasert, men kurset inneholder en smørbasert og en marengsbasert frosting. I tillegg lager vi pynt til cupcakes av fondant med hjelp av diverse moulds ( støpeformer). Ta gjerne med et forkle og en boks slik at du kan ta med de pyntede cupcakene hjem. (Selv om vi bruker mange av Wilton sine produkter i dette kurset, så er ikke dette et rent Wilton kurs. Du får selvfølgelig et diplom på deltagelse av kurs!) Varighet 3,5 time. Velkommen! :)

DATOER

Onsdag 28. november, 17.00.20.30   PRIS: 900,-

Heldags Marsipan- og fondant kurs

Grunnleggende heldagskurs, som inkluderer alt kursmatriell. Her trekker vi også en dummykake og dekorere denne på slutten av kurset. Kurspakken inneholder: blomsterformere, calaformer, utstikkere, ribbon-cutter, dustingbag, sprøytetip, verktøy, svamper og pensel. Vi lærer om geometrisk design, lager rosett, nellik, rose, cala, blader, prestekrager og border.

DATOER

© 1993 - 2019 Cacas. All rights reserved.