• checkLynrask levering
  • checkFri frakt over 499,-
  • checkNorsk butikk, ingen avgifter

Sukkerbrød

Publisert av: cacas
October 26, 2018
Del

Ingredienser:

30 g potetmel

1/2 ts bakepulver

5-6 egg

180 g sukker

120 g hvetemel

Slik gjør du

  1. Visp egg og sukker til stiv eggedosis, ca. 10–15 min.
  2. Bland det tørre og vend inn i flere omganger. Pass på så luften ikke forsvinner fra kakerøren, det er den som lager luftige sukkerbrød.
  3. Stekes nederst i ovnen på 160 °C i ca. 45 min.

 

Andre mengder:
For å variere mengde og tilpasse oppskriften til de fleste kakeformer kan du bruke følgende oppskrift:

  • 1 egg
  • 30 g sukker
  • 20 g hvetemel
  • 5 g potetmel
  • litt bakepulver

Gang opp til den størrelsen du ønsker, f.eks til langpanne trenger du å ta utgangspunkt i 12-14 egg.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2020 Cacas. All rights reserved.