• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Appelsinkake

Publisert av: cacas
October 29, 2018
Del

Ingredienser:

4 dl sukker

5 egg

6 dl hvetemel

1,5 ts bakepulver

1,5 dl fløte

1 appelsin

300 g smør

Slik gjør du

  1. Smør og sukker piskes lett og luftig. Tilsett eggene, et av gangen. Visp godt mellom hvert egg slik at blandingen ikke skiller seg.
  2. Bland vekselvis det tørre og væsken.
  3. Tilsett appelsinsaft, pluss litt revet appelsinskall. Bland godt.
  4. Smør og mel formen, stek kaken ved 165 °C i ca. 1 time, men husk at steketiden alltid vil variere fra komfyr til komfyr. Bruk kakepinne for å sjekke om kaken er ferdig. Henger det deig på pinnen, må kaken stekes lenger.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.