• cakeTil enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter

17. mai

17. mai er rett rundt hjørnet og vi har fylt opp butikken med masse fine varer i rødt, hvitt og blått. Feiringen blir kanskje litt annerledes enn hva vi er vant med, men kake må vi jo uansett ha! La deg inspirere til å lage de fineste kaker og dekk opp bordet til årets hyggeligste dag.

Nyheter 2021

Festkakene alle kan lage

Mulighetene er mange når det kommer til kake til 17. mai, hva med å gjøre en liten vri på din favorittkake? 

Enten du lager bløtkake, gulrotkake, sjokoladekake eller noe annet godt kan du enkelt forvandle den til en lekker 17. mai kake.  Lag din favorittkake og trekk den med marsipan eller fondant – ved å kun dekke rundt kaken og ikke trekke over er det enklere og få et fint resultat.
På toppen pynter du med masse friske bær, sjokoladekuler og hjemmelagde minicookies og blomster i fondant. Topp det hele med et sløyfebånd og du har et stilrent og fint resultat på kaken, som garantert vil falle i smak hos gjestene.

Bruk resten av blomstene du har laget til å gi kransekaken det lille ekstra. Blomstene fester du enkelt med litt spiselig lim eller melis. Har du ikke mulighet til å lage blomstene selv har vi mange fine ferdiglagde blomster i sukker som passer perfekt til kransekaken.

Sommerpai

En sommerpai med gelélokk er et friskt tilskudd til kakebordet. Dekorer med sjokoladekuler, friske og tørkede bær samt hjemmelagde minicookies – så enkelt og elegant. Vi har et stort sortiment pai- og terteformer i ulike fasonger og størrelser, trykk her for å se utvalget.

Cupcakes

Vi har laget ferdige produktpakker der vi har samlet alt du trenger for å lage de fineste cupcakesene til 17. mai – Trykk her for å se pakkene.

Cupcakes passer til alle anledninger og er den perfekte porsjonskake. Du kan lage akkurat den smaken du ønsker og dekorere i de flotteste farger. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Dekk bordet i hvitt, rødt og blått

Selv om gjestelisten kanskje ikke er så lang i år så er det veldig hyggelig å dekke opp et nydelig bord.

Vi har et stort utvalg papptallerkener, servietter og kopper til den store dagen.

Hold serviset enkelt og pynt opp med elementer i rødt, hvitt og blått. Fargerike sugerør, smellbon-bonner og spiselige sjokoladekuler er med på å sette stemningen til 17. mai festen.

Kanskje du kan gjøre som oss og bruke cupcakes som bordpynt? De smaker like godt både før og etter frokost.

© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.