• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Hvit smørkrem

Publisert av: cacas
October 26, 2018
Del

Ingredienser:

200 g margarin

600 g siktet melis

3 ts vaniljesukker

6 ss melk eller annen væske

Slik gjør du

  1. Pisk temperert margarin (eventuelt meierismør istedenfor margarin) og melis til det er jevnt blandet. Smøret må være temperert for å få rett konsistens.
  2. Tilsett væsken litt etter litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med.

Oppskriften holder til ca 12 cupcakes.

Variasjoner:
Bytt gjerne melken med en væske som kokosmelk, fløte, fruktjuice, sitronsaft etc.

Farge kan også tilsettes. Tilsetter du flytende farge, må du holde igjen like mye væske som du tilsetter farge. Hvis ikke blir kremen for tynn. Bruker du geléfarge, holder kremen konsistensen bedre.

Smaksessenser kan også prøves.

Produkter brukt i denne oppskriften:

  1. Tipp Stor Rund 2A Wilton
    Tipp Stor Rund 2A Wilton
    Tilbudspris kr 51,75 Vanlig pris kr 69,00
  2. Tippsett tipp 104, 352 og 224 Wilton
    Tippsett tipp 104, 352 og 224 Wilton
    Tilbudspris kr 96,75 Vanlig pris kr 129,00
  3. Kobler Multi Farge Wilton
    Kobler Multi Farge Wilton
    Tilbudspris kr 74,25 Vanlig pris kr 99,00
  4. Tipp Standard Rund #3 Wilton
    Tipp Standard Rund #3 Wilton
    Tilbudspris kr 29,25 Vanlig pris kr 39,00

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.