• cakeTil enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter

Royal icing

Publisert av: cacas
October 26, 2018
Del

Ingredienser:

1 eggehvite

1/4 ts sitronsaft

3,5 dl melis

Slik gjør du

  1. Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft.
  2. Sikt inn melis gradvis til icingen er fast. Du ser at konsistensen er riktig  når ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren.
  3. En annen måte å teste at konsistensen er riktig er at man tar litt icing mellom tommel- og pekefinger og drar fingrene fra hverandre. Icingen skal da føles seig, og det skal stå igjen to “topper” mellom fingrene.

 

Stor Porsjon:
Bruk: 1 dl eggehvite, 1 ts sitronsaft og ca. 14 dl melis

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.