• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Royal icing

Publisert av: cacas
October 26, 2018
Del

Ingredienser:

1 eggehvite

1/4 ts sitronsaft

3,5 dl melis

Slik gjør du

  1. Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft.
  2. Sikt inn melis gradvis til icingen er fast. Du ser at konsistensen er riktig  når ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren.
  3. En annen måte å teste at konsistensen er riktig er at man tar litt icing mellom tommel- og pekefinger og drar fingrene fra hverandre. Icingen skal da føles seig, og det skal stå igjen to “topper” mellom fingrene.

 

Stor Porsjon:
Bruk: 1 dl eggehvite, 1 ts sitronsaft og ca. 14 dl melis

Produkter brukt i denne oppskriften:

  1. Tipp Stor Rund 2A Wilton
    Tipp Stor Rund 2A Wilton
    Tilbudspris kr 51,75 Vanlig pris kr 69,00
  2. Tippsett tipp 104, 352 og 224 Wilton
    Tippsett tipp 104, 352 og 224 Wilton
    Tilbudspris kr 96,75 Vanlig pris kr 129,00
  3. Kobler Multi Farge Wilton
    Kobler Multi Farge Wilton
    Tilbudspris kr 74,25 Vanlig pris kr 99,00
  4. Tipp Standard Rund #3 Wilton
    Tipp Standard Rund #3 Wilton
    Tilbudspris kr 29,25 Vanlig pris kr 39,00

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.