• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Sjokoladeboller som cakepops

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Ingredienser:

150 g Smør

2 dl Sukker

1,5 ss Vaniljesukker

4,5 ss Kakao

3,5 dl Havregryn

3 ss Vann eller kaffe

Ca 1 dl Kakestrø/pynt

Slik gjør du

1. La smøret stå slik at det blir romtemperatur. Lag så deigen ved å blande
resten av ingrediensene og røre det sammen med smøret til en jevn deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Lag små kuler. Hvis deigen er litt klissete kan man sette den i fryseren en stund før man ruller små kuler av den.

2. Hell pynten/strøet som du vil pynte dine cakepops med i små skåler eller boller, det er da enkelt å rulle sjokoladekulene i strøet etterhvert som du lager dem.

3. Nå er det bare å sette fast sjokoladebollene på pinnene, så er dine cakepops klare.

Produkter brukt i denne oppskriften:

  1. CPM_4
    Cakepopsform 4 stk
    Tilbudspris kr 49,00 Vanlig pris kr 299,00
  2. 2113_0995
    Pops wrap foil heart & stars
    Tilbudspris kr 25,00 Vanlig pris kr 89,00
  3. 2113_1100
    Pops wrap heart
    Tilbudspris kr 15,00 Vanlig pris kr 89,00

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.