• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Roser

Publisert av: Cacas
February 8, 2019
Del

Slik gjør du

1. Dekk en rosenål/flower nail med bakepapir, for enkelt å kunne løfte av rosen når den er ferdig. Bruk tipp 12. Sprøyt en base til rosen. Trykk mye, for å lette trykket når du har kommet til toppen.


2. La rosebasen få tørke litt, da blir den enklere å jobbe med.


3. Lag roseknoppen ved å bruke tipp 104, den tykke enden skal peke ned.


4. Begynn på toppen av basen, sprøyt ut ett blad som dekker toppen av basen, samtidig som du snurrer på rosenålen.


5. Bevege tippen din litt nedover på basen for å avslutte første blad.


6. Lag toppraden med kronblad. Her skal du lage 3 stk. Avslutt alltid bladet med å trekke tippen ned.


7. Desto mer tippen din tilter ut fra basen, jo med åpen blir rosen.


8. For hvert blad, går du tilbake der du avsluttet det forrige, for å overlappe.


9. Lag midterste rad med 5 kronblader. Nå kan tippen tilte litt mer ut enn første rad.


10. Lag 5 blader , mens du roterer rosenålen.


11. Husk å overlappe hvert blad.


12. Lag 7 kronblad på siste rad. Tippen kan nå være ganske langt ute fra basen, for en flott, åpen rose.


13. Fullfør alle 7, mens du roterer rosenålen.


14. Da er rosen ferdig. Bruk en spatula, og flytt forsiktig rosen fra rosenålen og ned på bordet.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.