• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Påske pops

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Slik gjør du

1. Smuldre opp din favoritt sjokoladekake.
2. Tilsett smørkrem, Philadelphia eller smeltet sjokolade. Mengden må tilpasses etter hvor mye fuktighet som er i kaken. Tilsett så mye at kakesmulene samler seg til en ball, og til deigen blir så smidig at du kan rulle kuler av den.


3. Rull ut kuler og fest pinner i kulene.
4. Smelt gul candy melts og dypp kulene. Sett dem så i stativ for avkjøling.
5. Rull ut fondant, ca 1,5 mm tykk. Bruk en rund utstikker med ca 6 cm i diameter til å stikke ut sirkler. Skjær ut trekant-hakk rundt kanten av sirklene.
6. Stikk pinnen i midten av sirkelen, og fest fondanten under cakepopsen med litt vann eller spiselig lim.
7. Rull ut gule gummigodterier (f.eks Malaco) med en kjevle, ca 3 mm tykke. Fukte godteriet og strø over litt sukker. Kutt så ut vinger og hår med en kniv, og fest med smeltet candy melts.
8. Kjevle så ut orange gummigodteri og skjær ut to trekanter. Bruk dette som nebb, festes med smeltet candy melts.
9. Tilslutt lager du øyne med litt sort candy melts, eller fester ferdig lagde øyne med smeltet candy melts.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.