• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Sjokoladeegg med fyll

Publisert av: Cacas
March 25, 2020
Del

Slik gjør du

1. Smelt sjokoladen i vannbad og fyll eggene opp til toppen. Sett formen i kjøleskapet i to minutter og la den stivne litt. Ta sjokoladen ut og hell den overflødige sjokoladen over på et bakepapir. Når sjokoladen er ferdig dryppet av snur du formen og renser kantene på eggene. Deretter setter du formen tilbake i kjøleskapet i ca 15 minutter til eggene har stivnet.

2. Fyll halvparten av eggene med strø eller noe annet godt, tilsvarer ca 1 ts. Tips: Bland ulike strø for å lage en ekstra kul kombinasjon.

3. Fyll en sprøytepose med sjokolade eller lag kremmerhus av bakepapir og kutt et lite hull i tuppen. Sprøyt forsiktig rundt kantene.

4. Sett på den andre halvdelen av egget og tørk av overflødig sjokolade med fingeren hvis nødvendig. Sjekk at alle skjøtene er fine og glatte. La tørke i ca 5 minutter og egget er klart til å spises!

 

 

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.