• checkRask levering
  • checkFri frakt over 500,-
  • checkNorsk butikk, ingen avgifter

Krydderkake

Publisert av: cacas
October 29, 2018
Del

Ingredienser:

125 g margarin

2,5 dl melk

4 ss hakkede mandler

1 1/4 ts ingefær

1 1/4 ts nellik

1 1/4 ts kanel

2,5 ts bakepulver

280 g hvetemel

4 egg

335 g sukker

4 ss rosiner

Slik gjør du

  1. Margarin/smør og sukker røres hvitt. Eggene tilsettes, ett av gangen.
  2. Det tørre siktes i vekselvis med at man tilsetter melken, men spar litt av melet som blandes med hakkede mandler og rosiner før de tilsettes til slutt.
  3. Spray bakeform med formfett og strø med hvetemel. Overflødig mel tømmes ut, og røren helles i formen.
  4. Stekes på 165-170 °C i ca. 1 time. La kaken stå i formen i 5-10 minutter, før den hvelves på rist.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2019 Cacas. All rights reserved.