
Ostekake Påskekylling
Også ostekaker kan pynte opp et festbord! Denne er perfekt til påskeaften.
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Også ostekaker kan pynte opp et festbord! Denne er perfekt til påskeaften.
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
Også ostekaker kan pynte opp et festbord! Denne er perfekt til påskeaften.
1 pakke gelé, velg smak etter ønske
Lag den gule geléen som skal være i lokket på kaken etter anvisning på pakken. Hell den rett opp i kyllingformen, selv om den er kokende varm. Sett på benken til avkjøling, og videre i kjøleskap når den er kald nok. Settes kaldt over natten.
Fromasjen tømmes oppå den stivnede geléen i formen. Sett kaken kaldt, gjerne natten over (den bør minimum stå 5-6 timer).
Når kaken er stiv, kan du forberede bunnen. For å knuse kjeksen kan du enten bruke en blender eller legge kjeksen i en plastpose og knuse med kjevle. Smelt smøret i en kjele, og bland dette med kjeksen.
Avkjøl blandingen før du har kjeksmassen oppå kaken. Dette er den siste prosessen før hvelving, og kan i utgangspunkt gjøres direkte før servering.
Nå er det kun hvelvingen av kaken som gjenstår. Kaken må dyppes i varmt vann for at den skal slippe formen. Fyll kjøkken-kummen med så varmt vann som mulig. Dypp så hele formen minus ½ cm ned i det varme vannet i 3 sekunder. Hvelv så formen over på et flatt fat uten kant. Det er sjelden kaken slipper formen før du fjerner vakuumet, så du må stikke en spatula eller lignende inn mellom form og kake. Med en gang det kommer luft til, vil formen slippe kaken.
Rask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993