Sjokoladeegg med fyll
Barna kommer til å bli over seg av begeistring når de ser at sjokoladen er fylt med masse fargerikt strø eller godteri.
Sjokoladeegg med fyll
Gitt 0 stjerner av 0 brukere
Barna kommer til å bli over seg av begeistring når de ser at sjokoladen er fylt med masse fargerikt strø eller godteri.
Fremgangsmåte
Smelt sjokoladen i vannbad og fyll eggene opp til toppen. Sett formen i kjøleskapet i to minutter og la den stivne litt. Ta sjokoladen ut og hell den overflødige sjokoladen over på et bakepapir. Når sjokoladen er ferdig dryppet av snur du formen og renser kantene på eggene. Deretter setter du formen tilbake i kjøleskapet i ca 15 minutter til eggene har stivnet.
Fyll halvparten av eggene med strø eller noe annet godt, tilsvarer ca 1 ts. Tips: Bland ulike strø for å lage en ekstra kul kombinasjon.
Fyll en sprøytepose med sjokolade eller lag kremmerhus av bakepapir og kutt et lite hull i tuppen. Sprøyt forsiktig rundt kantene.
Sett på den andre halvdelen av egget og tørk av overflødig sjokolade med fingeren hvis nødvendig. Sjekk at alle skjøtene er fine og glatte. La tørke i ca 5 minutter og egget er klart til å spises!