• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter

Kongle

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Slik gjør du

1. Lag en kjegle av brun marsipan eller fondant.


2. Finn en liten saks, gjerne neglesaks. Start med å holde kjeglen opp ned, klipp små snitt fra den bredeste delen og jobb deg rundt kjeglen. Start så litt nedenfor , og klipp imellom forrige snitt.


3. Jobb deg nedover med små klipp. Avslutt med å lage ett klipp på toppen.


4. Ferdig.

Produkter brukt i denne oppskriften:

  1. 751_45
    Fondant Cacas Brun Sjokolade smak 250g
    Tilbudspris kr 49,00 Vanlig pris kr 75,00

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.