• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Pals Agar-agar 1kg

SKU
PA-77000
På lager
Kun 2 igjen!
kr 1 699,00
Agar Agar brukes som stabilisator eller fortykningsmiddel i f.eks. sorbet, iskrem, yoghurt, ost, konfekt og bakevarer (bl.a. skumboller, kokosboller).

Bruksanvisning:
Blandes med vann og varmes til 85–90 °C (smeltepunkt). Begynner å gelere ved 45 °C, og setter seg ved 34–38 °C (geleringspunkt). Egenskapen og stabiliteten til den ferdige gelen avhenger bl.a. av konsentrasjonen (doseringen).

Innhold: 1kg
Mer informasjon
Ingredienser Agar agar pulver (E406), utvunnet fra rødalge (Gelidium spp).
Barcode 1000000000223

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.