Hopp til innhold

HELGETILBUD! -20% RABATT PÅ ALLE JULEVARER MED KODEN JUL20

SHOP HER

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Sjokoladepasta

Sjokoladepasta

Sjokoladepasta lages av smeltet sjokolade blandet med sirup etter forholdet 2:1 (i vekt). F.eks. 500 g sjokolade til 250 g sirup.

star

Relaterte oppskrifter

Marshmallow-fondant
fondant

Marshmallow-fondant

Marshmallow-fondant kan brukes til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.

Les mer
Royal Icing
pepperkaker

Royal Icing

Royal icing brukes til pynting av marsipankaker, border og blomster. Dette er også vår favoritt når det kommer til pynting av pepperkaker. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner. Derf...

Les mer