Hopp til innhold

CYBER MONDAY! -20% RABATT PÅ ALLE VARER MED KODEN CYBER20

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Artikkel: Hvordan blande farger

Hvordan blande farger

Hvordan blande farger

Tips til å blande fargenyanser:

ANTIKK GULL
Bland gyllengul med et snev av bladgrønn
BRINGEBÆR
Bland rosa og rød
CHARTREUSE
9 deler sitrongul, 1 del bladgrønn
CORAL
Bland fersken og et hint av rosa eller oransje
GRÅ
Bland en liten del svartfarge i hvit icing/marsipan/fondant
HUDFARGE
Ha i en liten del kobber-farge i hvit icing. Ivory kan også brukes. Lyse rosa kan brukes med en snev av brun
JADE
Bland bladgrønn og marineblå og ett snev av svart.
JEGERGRØNN
Bland bladgrønn med ett snev av svart.
LAVENDEL
Bland rosa og lilla
MARIGOLD
Bland sitrongul og oransje
MAROON
Bland burgunder og rød
MAUVE
Bland en liten del burgunder og liten del svart
MISTY GREEN
Bland bladgrønn, marineblå og ett snev av svart.
MOSS GREEN
Bland lilla og sitrongul
MULBERRY
Bland rosa med en liten del marineblå
PERIWINKLE
Bland himmelblå og lilla
PLOMME
Bruk lilla med ett snev av julerød
ROYAL BLUE
Bland blå og litt svart
RUST
Bland oransje, rød og brun
SJØGRØNN
Bland himmelblå og bladgrønn
SVART
Bruk ferdig svart farge, eller bland marineblå, julerød, oransje og sitrongul
SØLV
Vi anbefaler ikke å prøve å blande sølvfarge, bruk heller tilbehør i sølv på kaken
TURKIS
Bland himmelblå og sitrongul
VARM GULL
Bruk gyllengul med ett snev av brun

Relatert Inspirasjon

Hvordan farge marsipan og fondant
fargetips

Hvordan farge marsipan og fondant

Her kommer en steg for steg beskrivelse av hvordan du farger marsipan og fondant.

Les mer
Hvordan farge smørkrem
fargetips

Hvordan farge smørkrem

Med pastafarger er det enkelt å planlegge fargen på kaken slik at den passer perfekt til resten av festen.

Les mer