Hvordan farge smørkrem
Slik gjør du
1. Start med å lage smørkrem. Finn frem ønsket pastafarge, vi anbefaler fargene fra Cacas, ProGel og Colour Mill da dette er sterke farger som gjør at kremen beholder formen og ikke blir mer flytende.
2. Bruk en tannpirker for å dosere fargen i kremen. Bruk alltid en ny tannpirker for hver gang.
3. Ved farging av Royal Icing, krever det mer farge enn ved smørkrem. Fargen kommer til sin rett 1-2 timer etter farging.
4. Lag alltid nok farget krem. Det er vanskelig å lage ny med eksakt samme farge.
For å få dype farger, som rød og sort, kreves mer farge enn normalt.
Bruk gjerne en stavmikser til å blande fargene, de vil da få en intens farge etter kort tid.
Litt om forskjellige fargerRød:
Det finnes flere typer rødfarger. Det vil kreve mer farge enn normalt for å få en dyp rødfarge.
Svart:
Når du farger hvit smørkrem med svart farge, kan den få en bitter smak. Bruk mørk sjokoladeglasur med en liten mengde svartfarge når du vil ha svart krem.
Brun:
Brunfargene har som oftest en grønn undertone. Denne kan du enkelt eliminere ved å blande i 1/4 ts vann i kremen, etter farging.