
Marshmallow-fondant
Marshmallow-fondant kan brukes til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.
HELGETILBUD! -20% RABATT PÅ ALLE SPISELIGE VARER MED KODEN KAKESTRØ20
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Marshmallow-fondant kan brukes til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.
Gitt 3.5 stjerner av 15 brukere
Marshmallow-fondant kan brukes til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster. Massen blir helt hvit og er like god til sjokoladekake som bløtkake.
200 g marshmallows
2 ss vann
2 ss Flott matfett
ca. 300 g melis
Ha vann og marshmallows i en bolle og sett i mikrobølgeovnen på full styrke til marshmallowsen smelter eller eser kraftig opp.
Rør inn Flott matfett og ha i melisen, litt etter litt. Kna melisen inn med hendene. Blir massen for bløt, tilsetter du i ekstra melis.
Oppbevares i romtemperatur, godt innpakket i plast.
Smørkrem brukes til å dekorere kaker og cupcakes. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner, mens smørkremen holder seg myk så lenge den ikke settes kaldt.
Les merSjokoladepasta lages av smeltet sjokolade blandet med sirup etter forholdet 2:1 (i vekt). F.eks. 500 g sjokolade til 250 g sirup.
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede