Hopp til innhold

CYBER MONDAY! -20% RABATT PÅ ALLE VARER MED KODEN CYBER20

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Royal Icing

Royal Icing

Royal icing brukes til pynting av marsipankaker, border og blomster. Dette er også vår favoritt når det kommer til pynting av pepperkaker. Forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner. Derfor brukes icing ofte til å dekorere blomster, border, bryllupskaker, osv.

 

star

Relaterte oppskrifter

Sjokoladepasta
fondant

Sjokoladepasta

Sjokoladepasta lages av smeltet sjokolade blandet med sirup etter forholdet 2:1 (i vekt). F.eks. 500 g sjokolade til 250 g sirup.

Les mer
Semulekake
kaker

Semulekake

Denne kaken rører du sammen på 1-2-3, og den er kjempegod! Den er ikke super søt, så den passer godt for deg som liker litt mindre mektige kaker. Ønsker du den søtere, øker du bare sukkermengden.

Les mer