
Sjokoladeostekake
En mektig, men kjempegod sjokoladeostekake!
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
En mektig, men kjempegod sjokoladeostekake!
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
En mektig, men kjempegod sjokoladeostekake!
175 g sjokoladekjeks
50 g smør
225 g kokesjokolade
225 g melkesjokolade
55 g sukker
350 g kremost naturell
4,25 dl kremfløte
5 ss kremlikør (f.eks. Baileys)
Kakao til dryss
Friske bær
Knus sjokoladekjeks med kjevle i en pose, eller i en foodprocessor. Smelt smøret og rør i den knuste kjeksen. Trykk ut kjeksblandingen i bunnen av formen og sett i kjøleskapet i ca. 1 time.
Smelt kokesjokolade og melkesjokolade i vannbad eller mikrobølgeovn, sett til avkjøling.
Rør sammen sukker og kremost til en smidig masse.
Pisk fløten til en myk krem og vend inn ostekremen. Vend så kremen i sjokoladen og rør til slutt inn kremlikøren. Hell sjokolademassen over den kalde kjeksbunnen og lag en jevn og slett overflate.
La kaken stå i kjøleskapet i minimum 3 timer, eller til den er helt fast.
Ta kaken ut av formen, dryss med kakao, og pynt med frukt og bær. Du kan også ha på sjokoladeglasur dersom du ønsker det.
Også ostekaker kan pynte opp et festbord! Kakeformen gjør jobben for deg. Denne kaken kan lages én til to dager i forveien. Bruk en dekorativ kakeform, og du kan trylle frem de lekreste ostekaker!
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993