Sjokoladekake grunnoppskrift
Denne grunnoppskriften passer til alle Wilton sine figurformer.
Sjokoladekake grunnoppskrift
Gitt 0 stjerner av 0 brukere
Denne grunnoppskriften passer til alle Wilton sine figurformer.
Ingredienser
-
3 egg
-
3 1/2 dl sukker
-
225 g smør
-
2,5 dl melk
-
5 dl hvetemel
-
3 ts bakepulver
-
3 ts vaniljesukker
-
3 ss kakao
Fremgangsmåte
Egg og sukker vispes til eggedosis.
Smelt smøret og ha i melken.
Bland det tørre og ha det vekselvis i eggedosisen, sammen med væsken, bland godt.
Smør formen med smør og mel, ha i kakerøren og stek ved
175 °C i ca. 40 min. Bruk kakepinne for å se om kaken er stekt.Når kaken er avkjølt pynter du den med smørkrem.
Notat
Oppskrift og bilde er hentet fra Wilton.