
Sjokoladekake grunnoppskrift
Denne grunnoppskriften passer til alle Wilton sine figurformer.
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Denne grunnoppskriften passer til alle Wilton sine figurformer.
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
Denne grunnoppskriften passer til alle Wilton sine figurformer.
3 egg
3 1/2 dl sukker
225 g smør
2,5 dl melk
5 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
Egg og sukker vispes til eggedosis.
Smelt smøret og ha i melken.
Bland det tørre og ha det vekselvis i eggedosisen, sammen med væsken, bland godt.
Smør formen med smør og mel, ha i kakerøren og stek ved
175 °C i ca. 40 min. Bruk kakepinne for å se om kaken er stekt.
Når kaken er avkjølt pynter du den med smørkrem.
Oppskrift og bilde er hentet fra Wilton.
Disse lekre godbitene kan lages med eller uten valnøtter. Vi har laget de uten. Tar seg godt ut på kakebordet eller kan lages som små hverdagskaker til kaffen. Denne oppskriften er nok til ca. 50 stk
Les merSukkerbrød brukes til en rekke kaker! Denne oppskriften egner seg til 26cm former. For andre størrelser se tekst nederst i oppskrift.
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993