Marsipankake
Marsipankake til enhver anledning. Til denne oppskriften bruker du en form på ca. 26cm (10in).
HELGETILBUD! -20% RABATT PÅ ALLE JULEVARER MED KODEN JUL20
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Marsipankake til enhver anledning. Til denne oppskriften bruker du en form på ca. 26cm (10in).
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
Marsipankake til enhver anledning. Til denne oppskriften bruker du en form på ca. 26cm (10in).
30 g potetmel
1/2 ts bakepulver
5-6 egg
180 g sukker
120 g hvetemel
9 dl kremfløte
1,5 ss sukker
Frukt
Syltetøy
Marsipan
Visp egg og sukker til stiv eggedosis, ca. 10–15 min.
Bland det tørre og vend inn i flere omganger. Pass på så luften ikke forsvinner fra kakerøren, det er den som lager luftige sukkerbrød.
Stekes nederst i ovnen på 160 °C i ca. 45 min.
Pisk kremfløte sammen med sukker til krem
Del sukkerbrødet i 3 deler, legg det underste på fat.
Smør på et tynt lag med bringebærsyltetøy.
Sett til side litt av kremen, denne skal du ha rundt kaken når den er ferdig fylt. Ha bringebærsyltetøy i resten av kremen til du får en frisk og god smak (grunnen til at ikke mengde er nevnt, er at det er litt forskjell på rørt og kokt syltetøy, og fordi man alltid skal stole mest på sin egen smak. Ha i rikelig, til du synes det gir god smak).
Legg så på neste lag med sukkerbrød, smør på et tynt lag med syltetøy, ha deretter resten av bringebærkremen oppå. Legg så den siste bunnen oppå, klem til du får en rett og jevn kake.
Dekk med krem og marsipan og pynt kaken med dekorative blomster eller annen pynt.
Fyll opp kaken med frukt eller bær for ekstra god smak.
Også ostekaker kan pynte opp et festbord! Kakeformen gjør jobben for deg. Denne kaken kan lages én til to dager i forveien. Bruk en dekorativ kakeform, og du kan trylle frem de lekreste ostekaker!
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede