
Amerikansk Gulrotkake
Saftig gulrotkake på amerikansk vis
TILBUD! -25% RABATT PÅ ALLE PÅSKEVARER MED KODEN PÅSKE25
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Saftig gulrotkake på amerikansk vis
Gitt 5.0 stjerner av 1 brukere
Saftig gulrotkake på amerikansk vis
50-100 g hakkede valnøttkjerner
2-3 dl gulrøtter
2 dl solsikkeolje
3 dl sukker
3 egg
3,5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts natron
1/2 ts salt
1 ts kanel
200 g Philadelphiaost
3/4 dl siktet melis
2 ss presset sitron
Smør en rund kakeform, ca 22 cm i diameter.
Grovhakk valnøttkjerner. Hvis du gjør det i en foodprosessor trenger du ikke å skylle bollen før du river gulrøttene.
Riv gulrøtter
Visp sammen olje og sukker. Rør deretter i ett egg om gangen. Ha i nøttene og de revne gulrøttene. Rør om så alt blander seg.
Bland hvetemel med bakepulver, natron, salt og kanel.
Vend dette inn i røren, og hell røren i kakeform. Stekes midt i ovnen ved 180 °C i ca 50 minutter.
Avkjøl. Smør på glasur.
Pasjonsfruktmoussé på nøttebunn
Pasjonsfruktmoussé på nøttebunn passer perfekt til sommerfesten
Les merRask levering
fri frakt over 799,-
norsk butikk, ingen toll
bakeglede siden 1993