• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Vi baker muffins

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Ingredienser:

Muffins grunnoppskrift

Slik gjør du

1. Lag først grunnoppskrift for muffins, eller annen ønskelig muffinsoppskrift.


2. Finn frem ønsket muffinsbrett. Dersom du skal bruke papirformer i muffinsbrettet, skal den ikke smøres. Sett en papirform i alle fordypninger i brettet. Dersom du ikke ønsker å bruke papirformer sprayer du muffinsbrettet med formfett. Du kan også bruke smør, men da bør du bruke en variant som ikke inneholder salt.


3. Bruk gjerne et desiliter-mål eller en mugge med helletut når du skal fylle muffinsrøren i formene. Det gjør det enklere å fylle formene uten for mye søl.


4. Dersom du skal steke muffins uten fyll, fyller du formene 2/3 fulle.


5. Stekes midt i ovnen ved ca. 180°C, i ca 20-25 minutter. Steketiden vil alltid variere, så prøv å stikke i kakene med en kakepinne. Dersom det henger kakerøre på pinnen, bør de stekes lenger. Du kan også kjenne forsiktig med en pekefinger på toppen. Stekeskorpen skal kjennes tørr og fin, ikke klissete. Når kakene er ute av ovnen, kan du ta de forsiktig ut av formen og avkjøle de på rist. Avkjølte kaker er supre å fryse ned og tiner på et øyeblikk.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.