• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Sjokolade overtrekk Mørk, 1 kg

SKU
100014
På lager
kr 349,00

Mørk sjokolade Non Temp, som ikke krever temperering. Kan brukes til overtrekk, konfekt m.m. 15% kakao. Kan finnes spor av nøtter.



  • Bruksområde: Brukes alene eller sammen med Duxolett til overtrekk av alle typer konditorvarer som skal dyppes i eller overtrekkes med sjokolade. Utmerket til garnering og annen sprøyting.

  • Bruksanvisning: Overtrekk: Kan brukes direkte uten fortynning, eller blandes med Duxolett til ønsket konsistens, 30-40%. Temperaturen på den smeltede overtrekksglasuren må ikke overstige +45C. Trenger ikke tempereres. Mykt overtrekk: 300 g kremfløte og 30 g glykose bringes til kokepunktet. Tas av varmen og tilsettes 1000 g Overtrekksglasur. Røres glatt og avkjøles til det lett kan strykes på eller helles over overflaten som skal dekkes med overtrekksglasur "Sprøytesjokolade" for garnering m.m.: Overtrekksglasuren smeltes til ca. 37C. Tilsett Pals Overtrekkgele (uten syre) temperert til ca. 37C og rør kraftig til glatt og smidig masse. Med denne kan det sprøytes de fineste (også trådformede) dekorasjoner.

Mer informasjon
Ingredienser Sukker, vegetabilsk fett (delvis herdet), skummetmelkpulver, kakaopulver (15%), emulgator E322 (SOYA), aroma vanillin. Allergener: MELK og SOYA. Kan inneholde spor av NØTTER.
Barcode 7048750380013

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.