Sjokolade overtrekk Mørk, 1 kg
Mørk sjokolade Non Temp, som ikke krever temperering. Kan brukes til overtrekk, konfekt m.m. 15% kakao. Kan finnes spor av nøtter.
- Bruksområde: Brukes alene eller sammen med Duxolett til overtrekk av alle typer konditorvarer som skal dyppes i eller overtrekkes med sjokolade. Utmerket til garnering og annen sprøyting.
- Bruksanvisning: Overtrekk: Kan brukes direkte uten fortynning, eller blandes med Duxolett til ønsket konsistens, 30-40%. Temperaturen på den smeltede overtrekksglasuren må ikke overstige +45C. Trenger ikke tempereres. Mykt overtrekk: 300 g kremfløte og 30 g glykose bringes til kokepunktet. Tas av varmen og tilsettes 1000 g Overtrekksglasur. Røres glatt og avkjøles til det lett kan strykes på eller helles over overflaten som skal dekkes med overtrekksglasur "Sprøytesjokolade" for garnering m.m.: Overtrekksglasuren smeltes til ca. 37C. Tilsett Pals Overtrekkgele (uten syre) temperert til ca. 37C og rør kraftig til glatt og smidig masse. Med denne kan det sprøytes de fineste (også trådformede) dekorasjoner.
Velg alternativer
Sjokolade overtrekk Mørk, 1 kg
Salgspris349,00 kr