Sjokoladeboller som cake pops
Sjokoladeboller, en enkel måte å lage cakepops på!
Sjokoladeboller som cakepops
Gitt 0 stjerner av 0 brukere
Sjokoladeboller, en enkel måte å lage cakepops på!
Ingredienser
- 150 g Smør
- 2 dl Sukker
- 1,5 ss Vaniljesukker
- 4,5 ss Kakao
- 3,5 dl Havregryn
- 3 ss Vann eller kaffe
- Ca 1 dl Kakestrø/pynt
-
Cakepopsform
-
Lollipoppinner
-
Cakepops stativ
Produkter
Fremgangsmåte
La smøret stå slik at det blir romtemperatur. Lag så deigen ved å blande resten av ingrediensene og røre det sammen med smøret til en jevn deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin. Lag små kuler. Hvis deigen er litt klissete kan man sette den i fryseren en stund før man ruller små kuler av den.
Nå er det bare å sette fast sjokoladebollene på pinnene, så er dine cakepops klare.
Dypp sjokoladebollene i Deco Melst eller sjokolade hvis du ønsker det.
Hell pynten/strøet som du vil pynte dine cakepops med i små skåler eller boller, det er da enkelt å rulle sjokoladekulene i strøet etterhvert som du lager dem.