Muffins grunnoppskrift
Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins
Muffins grunnoppskrift
Gitt 4.0 stjerner av 5 brukere
Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins
Ingredienser
-
3 egg
-
3 1/2 dl sukker
-
225 g smør
-
2 dl melk
-
5 dl hvetemel
-
3 ts bakepulver
-
3 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte
Egg og sukker vispes til eggedosis.
Smelt smøret, ha i melken.
Bland det tørre. Ha det tørre vekselvis med melkeblandingen i eggedosisen.
Stekes på 180 °C i ca. 20 min.
Notat
Lyst til å eksperimentere litt?
Sjokolademuffins: tilsett 2 ss kakao.
Sitronmuffins: tilsett revet skall av 1 sitron og 2 ss sitronsaft.
Bringebærmuffins: legg 4–5 friske eller fryste bringebær på toppen av muffinsene.
Muffins med sjokoladebiter: legg 4–5 sjokoladebiter på toppen av muffinsene.
Kanelmuffins: tilsett 1 ts kanel.
Bananmuffins: tilsett 2 moste bananer og 4 dråper mandel-essens.
Noe du savner? Eksperimenter deg frem til din favorittmuffins. Lykke til!