Muffins grunnoppskrift
Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins
Muffins grunnoppskrift
Gitt 3.8 stjerner av 10 brukere
Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins
Ingredienser
-
3 egg
-
3 1/2 dl sukker
-
225 g smør
-
2 dl melk
-
5 dl hvetemel
-
3 ts bakepulver
-
3 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte
Egg og sukker vispes til eggedosis.
Smelt smøret, ha i melken.
Bland det tørre. Ha det tørre vekselvis med melkeblandingen i eggedosisen.
Stekes på 180 °C i ca. 20 min.
Notat
Lyst til å eksperimentere litt?
Sjokolademuffins: tilsett 2 ss kakao.
Sitronmuffins: tilsett revet skall av 1 sitron og 2 ss sitronsaft.
Bringebærmuffins: legg 4–5 friske eller fryste bringebær på toppen av muffinsene.
Muffins med sjokoladebiter: legg 4–5 sjokoladebiter på toppen av muffinsene.
Kanelmuffins: tilsett 1 ts kanel.
Bananmuffins: tilsett 2 moste bananer og 4 dråper mandel-essens.
Noe du savner? Eksperimenter deg frem til din favorittmuffins. Lykke til!