Cream Cheese Frosting
Kremosttopping er en fløyelsmyk krem med et hint av vanilje som passer fint som topping på cupcakes, gulrotkaken, red velvet m.m.
Cream Cheese Frosting
Gitt 3.5 stjerner av 4 brukere
Kategori
Smørkrem
Kremosttopping er en fløyelsmyk krem med et hint av vanilje som passer fint som topping på cupcakes, gulrotkaken, red velvet m.m.
Ingredienser
-
300 g Philadelphia ost, naturell
-
200 g ekte smør, romtemperert
-
ca. 300 g melis
-
2 ts vaniljeekstrakt
-
1 ts sitronsaft (kan sløyfes)
Fremgangsmåte
Alle ingrediensene skal være romtemperert
Visp smøret luftig. Bruk eventuelt en elektrisk visp for et bedre resultat.
Tilsett osten og visp den godt med smøret til det er luftig.
Sikt inn litt av melisen i blandingen. Ta litt om gangen. Smak og føl deg frem til du får den riktige, faste konsistensen.
Bland inn litt vanilje-ekstrakt/essens eller vaniljesukker. Tilsett sitronsaften (kan sløyfes), det blir en frisk og fin smak av den.
Kremen kan fint farges med konditorfarge.