Smør ett tynt, jevnt lag med smørkrem eller icing på kaken.
Før du begynner å kjevle, kna marsipanen litt slik at den blir enklere å jobbe med. Bruk gjerne vår bakematte og plastkjevle for at massen ikke skal feste seg. Mel som Maisenna eller potetmel er også fint å bruke for at massen ikke skal bli klissete. Kjevle ut en stor leiv, større enn kaken. Dette er viktig for å få så rette kanter som mulig.
Løft forsiktig på lokket. Bruk gjerne kjevlet eller en pinne til å rulle lokket på, for så å rulle det over kaken.
Bruk en smoother for å fjerne luftboblene, og for å få ett jevnere resultat. Start på toppen av kaken, og ta sidene til slutt. Avslutt ved å skjære vekk overflødig masse.
Kaken er nå ferdig til å dekoreres.
Trekke store kaker.
Om du skal trekke litt større kaker, kan du bruke denne metoden for å legge lokket på kaken.
Smør på krem, og kjevle ut marsipan/fondant.
Bruk et plastbrett/papp, legg lokket forsiktig over kaken, og la det “gli” av brettet/pappen.