• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Hvordan farge marsipan og fondant

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Slik gjør du

  1. Kna massen til den blir myk og smidig. Tilsett farge og eventuelt smak med en tannpirker på marsipanen.
  2. Kna inn farge/smak. Bruk gjerne plasthansker til dette.
  3. Fortsett til du får ett jevnt resultat. Tilsett mer farge om ønskelig.

Tips:

Dype farger:
For å få dype farger som rød og svart, kreves mer farge enn normalt.

Falmende farger:
Lys kan gjøre at fargen falmer. Oppbevar derfor marsipan/kaken mørkt.

Fjerne flekker:
Alle dype farger kan etterlate flekker. Det kan bli flekker på bordplaten, hender og tøy. Prøv først å fjerne det med lunkent vann og såpe. Du kan også bruke klorin, eddik eller sitronsaft.

Hvit:
Hvit farge brukes til glasur/fondant som er farget for mørk.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.