JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Lag flotte roser med smørkrem eller icing. Teknikken kan også brukes på meierismør for det perfekte koldtbord.
Liljen ser best ut med spisse blader. Om bladene skulle dele seg ved sprøyting, kan du bruke en spatula eller fingrene å klemme bladet litt sammen.
Drop flowers er en flott, dekorativ blomst. Du kan lage dem direkte på kaken med smørkrem, eller i icing som kan tørkes og oppbevares.
Ønsker du en jevn og flott kake, dekket med icing? Her får du tipsene. Tilsett 2-3 ss sirup om du ønsker en mer elastisk icing.
Stjernen er en velkjent og flott dekor på kaken. Lag den enten direkte på kaken eller lag den i icing og oppbevar den til en senere anledning.
Her er en enkel, men fantastisk måte å forvandle helt enkle muffins til kunstverk på sekunder.
Med gresstippen lager du enkelt en fotballbane, eller gress til andre anledninger, enkelt og dekorativt.
Dette er basiskunnskapen til å pynte alle kaker laget med figurformene. Stjerner tett i tett for å lage de mest fantastiske kaker.
Du kan enkelt lage en krem flerfarget, ved å pensle pastafarge på innsiden av sprøyteposen før du har i kremen. Kan brukes på klovn, blomster, border mm.
Enklere dekor er vanskelig å finne. Stjernetippen brukes her til å lage "pull-out stjerner"
Når du skal lage bryllupskake som står rett oppå hverandre, trenger du innvendige pilarer (dowel rods) i kaken for at den ikke skal falle sammen.
Drop flowers er en flott måte å lage dekorativ pynt raskt. Du kan lage de i smørkrem rett på kaken, eller lage de i icing og tørke de for senere bruk.