JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Med kobler kan du enkelt bytte tipp uten å måtte tømme posen for innhold.
Her får du en innføring i hvordan du skal fylle sprøyteposen.
Tippene er basisen for all kakedekorering. De kommer i ulike størrelser og utforminger tilpasset det man ønsker å lage. Hver tipp er nummerert, så du enkelt skal kunne navigere deg rundt og finne den tippen du trenger.
Her er en annen metode for å få perfekt kake trukket med icing. Denne gangen bruker vi tipp 789.
Hvordan resultatet blir avhenger ikke bare av konsistensen på kremen, men hvordan du holder og bruker sprøyteposen din.
Hvordan få ett perfekt resultat med marsipan eller fondantlokk?
Når du lærer dette trikset, kommer all dekorering veldig naturlig. Øv deg på å presse i 3 stadier: Lett, medium og hardt. Da vil du se at du får 3 forskjellige resultater.
Her kommer en steg for steg beskrivelse av hvordan du farger marsipan og fondant.
Med Cacas sine pastafarger er det enkelt å planlegge fargen på kaken slik at den passer perfekt til resten av festen.
Når du skal dele kaken, er det viktig å få lagene jevne, for et mer profesjonelt utseende og delikat servering. Dette gjør du enkelt med vår kakedeler.
Denne teknikken er perfekt til alle kaker og muffins. Kurvmønster er så dekorativt i seg selv at lite annen dekor kreves.
Skjellborden er den mest brukte borden. Mye fordi den er enkel, men også fordi den er utrolig dekorativ.