• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Kakestensil Blomster XL

SKU
LL-S-0492
På lager
kr 299,00
Denne kakesjablongen med blomstermønster kan brukes til å legge til en vakker og unik finish til kaken din. Den er ikke bare fantastisk, men har også blitt innovativt designet for å gjøre det raskere og enklere for deg å bruke på kakene dine.

Sjablongen har to fantastiske design funksjoner som gjør den enklere å bruke - mange hull rundt kanten for å feste den til kaken din ved hjelp av cocktailpinner, samt spor i hver ende for å bruke tape for å holde stensilen på plass. Designet er spesielt designet slik at du kan gjenta et mønster rundt en stor kake.

Disse sjablongene er gjenbrukbare; etter bruk, vask med en svamp i varmt såpevann og tørk grundig, men forsiktig. De bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Sjablonger bør oppbevares flatt og på et kjølig, tørt sted.

Hver pakke inneholder 1 x sjablong. Disse sjablongene er laget av høykvalitetsmateriale og har den perfekte tykkelsen til å vikle rundt en kake og er solide nok til å brukes om og om igjen! Materialet er i samsvar med lovkravene i forskrifter som gjelder for materialer i kontakt med mat.

Stensilens str: ca 20 x 30 cm.
Mer informasjon
Barcode 5059142226729

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.