• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Pepperkakedeig

Publisert av: cacas
October 27, 2018
Del

Ingredienser:

560 g lys sirup

560 g sukker

560 g smør

4 egg

1 ts pepper

1 ts nellik

2 ts kanel

4 ts natron

1,6 kg mel

Slik gjør du

  1. Smelt sirup i gryte, tilsett sukker og ta gryten bort fra platen.
  2. Rør inn smør eller margarin i sukkermassen, og bland inn egg.
  3. Tøm røren i en stor bolle og rør inn alt det tørre. Natron løses opp i 1/2 dl lunkent vann.
  4. Ikke bland alt melet i deigen, men spar litt til du skal kjevle ut. La deigen stå kaldt til neste dag.
  5. Pepperkakene stekes på 200 °C til de er lysebrune.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.