• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Mini Pavlova

Publisert av: Cacas
May 15, 2021
Del

Ingredienser:

Marengs

5 store eggehviter

3 dl sukker

2 ts maizena

1 ts eddik

 

Fyll

Pavlovakrem (evt. kremfløte + vaniljesaus)

 

Topping

Jordbær

Blåbær

Hakket mørk sjokolade

Evt. pasjonsfrukt, rips, kiwi

 

 

 

Slik gjør du

  1. Skill ut eggeplommene og samle eggehvitene i en ren bakebolle.
  2. Pisk eggehvitene stive og tilsett sukkeret litt og litt mens du pisker videre på høy hastighet.
  3. Pisk videre en god stund til du har en tykk og hvit marengs. Vend forsiktig inn eddik og maizena med en slikkepott.
  4. Ha marengsen i en sprøytepose med ønsket tipp. For eksempel 1M eller 1B.
  5. Form små porsjonskaker på et bakepapir, sørg for at det blir en liten grop i midten.
  6. Stekes i midt i ovnen på 175°C i 10 minutter. Skru så ned temperaturen til 150°C og stek videre i 45 min. Skru av ovnen og la marengsen stå inni til ovnen er blitt kald, eventuelt frem til servering. Marengsen skal være tørr og løsne nett fra bakepapiret.
  7. Pisk pavlovakrem og fyll marengsen med generøs mengde krem. Topp med bær og hakket sjokolade.
  8. (Tips: fyll og pynt mini pavlovaene rett før servering, da smaker de best!)

 

 

Oppskriften gir 8-10 små porsjonskaker.

Oppskriften er inspirert av www.detsoteliv.no

 

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.