• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Hvit smørkrem

Publisert av: cacas
October 26, 2018
Del

Ingredienser:

200 g margarin

600 g siktet melis

3 ts vaniljesukker

6 ss melk eller annen væske

Slik gjør du

  1. Pisk temperert margarin (eventuelt meierismør istedenfor margarin) og melis til det er jevnt blandet. Smøret må være temperert for å få rett konsistens.
  2. Tilsett væsken litt etter litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med.

Oppskriften holder til ca 12 cupcakes.

Variasjoner:
Bytt gjerne melken med en væske som kokosmelk, fløte, fruktjuice, sitronsaft etc.

Farge kan også tilsettes. Tilsetter du flytende farge, må du holde igjen like mye væske som du tilsetter farge. Hvis ikke blir kremen for tynn. Bruker du geléfarge, holder kremen konsistensen bedre.

Smaksessenser kan også prøves.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

Video

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.