• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter

Focaccia

Publisert av: cacas
October 29, 2018
Del

Ingredienser:

1 pakke tørrgjær

1 dl soltørkede tomater

1 dl sorte oliven

2 ss frisk rosmarin

1 dl olivenolje

700 g mel

5 dl lunkent vann

2 ts salt

1 1/2 ts sukker

2 ts havsalt

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til deigen i en bakebolle. Arbeid deigen i 10-15 minutter i en kjøkkenmaskin. Dekk bollen med plastfolie og hev den til dobbelt størrelse.
  2. Trykk hele deigen til et flatt brød i langpannen, bruk fingrene og stikk tett i tett med fordypninger i deigen. La etterheve.
  3. Stikk oliven og soltørkede tomater ned i noen av fordypningene og drypp olivenolje over. Dryss med salt og urter.
  4. Stek brødet ved 220 °C i 10 minutter. Senk temperaturen til 180 °C og stek videre i ca 25 minutter. Avkjøl brødet på rist.

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.