JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Se hvor lett det er å lage dekorative blader av sjokolade.
Blader, vasket og tørket
Sjokolade
Spiselig tusj eller maling
1. Bruk blader som ikke er giftige. Vask de godt, og tørk dem. 2. Pensle sjokolade på bladet. Når det er tørt, kan du plukke av bladet. 3. Bruk spiselig tusj, farge eller liknende for å fremheve nervetrådene.
Lag en enkel, men dekorativ kongle til din kake.
Klovner er dekorative og enkle å lage, selv for de minste. De kan brukes både til pynt på større kaker, på muffins, som bordkort rett på papirduk, eller hva med en potetmos-klovn til pynt på pølsetallerken?
Barna kommer til å bli over seg av begeistring når de ser at sjokoladen er fylt med masse fargerikt strø
Romantisk bro i hvit icing, perfekt til å binde to kaker sammen.