• cakeTil enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter

Prinsessekake

Publisert av: Cacas
February 20, 2019
Del

Slik gjør du

1. På forhånd: Lag 100 drop flowers med tipp 225 og royal icing.

2. For å lage krone, bruker du tipp 2 med royal icing. Lag ett sikksakk mønster på bakepapir, formet som en halvmåne. Fest så drop flowers på toppen. Om kronen har tørket, fest med litt ekstra icing.

3. Dekk kaken med smørkrem.

4. Kjevle ut marsipan/fondant. Skjær marsipanen rund, slik at den dekker kaken. Om du skulle få for kort skjørt, kan du bare legge på en bord nederst. Lag folder på skjørtet med hendene, klem forsiktig på marsipanen.

5. Sett dukken på plass på kaken. Kjevle ut en passe stor leiv, til å dekke overkroppen hennes med. Pynt med perler av royal icing. Bruk også icing for å feste drop flowers på skuldrene.

6. Lag icing, og bruk tipp 2 til å lage stringwork rundt foldene. Lag 3 sett med buer. Bruk så samme tippen for å lage perler i bord under stringworket. Bruk tipp 3 for å lage perler nederst på skjørtekanten.

7. Fest drop flowers på skjørtet. Bruk tipp 1 for å lage dekor/swirls utfra blomstene. Bruk samme tipp for å lage kjede, og for å feste kronen.

Produkter brukt i denne oppskriften:

Relaterte oppskrifter

© 1993 - 2021 Cacas. All rights reserved.