• checkRask levering
  • checkFri frakt over 500,-
  • checkNorsk butikk, ingen avgifter

Glukosepulver 100g

Tørrglukose fremstilt av maisstivelse. DE-verdi 30 (dextrose ekvivalent). Benyttes for å øke sukkerinnholdet i ulike produkter, stabilisere iskrem og sorbet, lage syrup og syltetøy, det øker også holdbarheten til bakevarene. Glukose forhindrer rekrystallisering av sukker og gjør det mer elastisk.

100 g flytende glukose = 80 g glukosepulver + 20 g vann.

Mer informasjon
Barcode 7070099075350
Ingredients Pulveret er fremstillet ved enzymatisk hydrolyse av maisstivelse og etterfølgende spraytørket. Inneholder 2% dextrose.
Skriv din egen produktomtale
Bare registrerte kunder kan sende inn produktomtaler. Logg inn her eller opprett kundekonto
© 1993 - 2019 Cacas. All rights reserved.