• cakeBakeglede, til enhver anledning...
  • cakeLynrask levering
  • cakeFri frakt over 499,-
  • cakeNorsk butikk, ingen avgifter
  • cake30år, 1993-2023

Colour Mill Oljebasert Matfarge 20ml Merlot

SKU
CM-048
På lager
kr 119,00
De oljebaserte fargene fra australske Colour Mill er laget spesielt for fettrike blandinger som smørkrem, sveitsisk marengs, sjokolade, ganache, fondant, m.m. Fargene er laget med pigmenter i stedet for fargestoffer, noe som gjør de mer motstandsdyktig mot å blekne.

Color Mill Oil Blends lar fargen spre seg gjennom alle deler av et fettrikt medium, inkludert sukker, egg og smør. Dette er fordi alle vannbaserte materialer er fjernet og erstattet med bake- og kakevennelige oljer; disse oljene blander seg mye bedre enn vannbaserte geleer.

Instruksjoner: Rist godt før bruk. Tilfør litt og litt farge for å oppnå ønsket resultat. Du trenger bare en liten dråpe om gangen for å bygge opp ønsket nyanse - vi anbefaler å bruke enden av en cocktailpinne. Bruk av flere dråper vil øke fargeintensiteten og mindre vil skape mykere fargetoner. Bygg fargen sakte mens du blander røren for å oppnå ønsket fargetone. Fargene vil utvikle seg over tid, så vær forsiktig med hvor mye du bruker. Oppbevares kjølig og tørt, unngå direkte sollys.

Flasken kommer med et dispenserlokk med klemtopp for økt nøyaktighet. Color Mill kan fortynnes med alkohol for å danne en spiselig maling. Vær oppmerksom på at på grunn av oljen i fargene kan det ta lengre tid enn gjennomsnittet å tørke.
Mer informasjon
Ingredienser fuktighetsbevarer (E422), vegetabilsk olje (raps), farge (E172,E120), emulgator (E322, E433).
Barcode 88450667

© 1993 - 2023 Cacas. All rights reserved.