Icing / Smørkrem

Icing med Spatula

Ønsker du en jevn og flott kake, dekt med icing? Her får du tipsene. Tilsett 2-3 ss sirup, om du ønske...

Icing med tip 789

Her er en annen metode for å få perfekt trukket kake med icing. Denne gangen bruker vi tip 789.

Sprøyteteknikk

Når du lærer dette trikset, kommer all dekorering veldig naturlig. Øv deg på å presse i 3 stadier: L...

Vinkel på sprøytepose

Hvordan resultatet blir, avhenger ikke bare av konistensen på kremen, men hvordan du holder og bruker sp...

Overføre mønster til kake

Noen ganger har du kanskje ett mønster som du ønsker å dekorere på kaken. For å gjøre dette, må du...

Icing konsistens

Konsistensen på icingen er veldig viktig for å få ett godt resultat.

Blande farger

Når man skal blande farger, er det viktig å starte med en basefarge, for så å legge til små mengder ...

Hvordan farge icing

Med Wiltons pastafarger er det enkelt å planlegge fargen på kaken slik at den passer perfekt til resten...

Stripe-effekt

Du kan enkelt lage en krem flerfarget, ved å pensle pastafarge på innsiden av sprøyteposen før du har...

Fargetips

Wiltons pastafarger er en ny opplevelse av konditorfarger. Her får du klare, dype farger, uten at det g...