Grunnoppskrifter

Sukkerbrød

Sukkerbrød brukes til en rekke kaker! Denne oppskriften egner seg til 10in form (26cm). For andre størr...

Hvit smørkrem

Smørkrem brukes til å dekorere figurkaker osv., forskjellen på smørkrem og icing er at icing stivner....

Muffins grunnoppskrift

Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins.

Sjokoladesmørkrem

Smørkrem med sjokoladesmak!

Royal icing

For pynting av marsipankaker, border og blomster. Royal icing tørker fort og brukes også til broer.

Sjokoladekake grunnoppskrift

Denne grunnoppskriften passer til alle Wiltons figurformer. Når kaken er avkjølt pynter du den med smø...

Sjokoladepasta

Sjokoladepasta lages av smeltet sjokolade blandet med sirup etter forholdet 2:1 (i vekt). F.eks. 500 g s...

Marshmallow-fondant

Denne fondanten kan brukes både til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blom...

Pepperkakedeig

Pepperkakedeig til julebaksten!

Kjeks grunnoppskrift

Kjempegod grunnoppskrift for kjeks!

Makroner