Gresskar-kake og kjeks

60 min
Vanskelig
10 Legg til oppskriften i min kokebok Legg til

Med denne gresskarkaken blir halloween-festen perfekt!

Fremgangsmåte:
Stort gresskar
1. Lag grunnoppskrift for sjokoladekake og gjør klar oransje, hvit, sort og grønn smørkrem.
2. Når kaken er kald, bruker du en spatula, og legger ett jevnt lag med sort smørkrem der munnen skal være.
3. Bruk så tip 3, for å lage de utvendige nervene på gresskaret.
4. Tip 16 brukes så til å fylle gresskaret med små stjerner.
5. Bruk tip 2A for å lage øynene og tip 5 for pupiller.
6. Bruk tip 16 for å lage lag 2 med stjerner på nese og kinn slik at de blir opphevet.
7. Tip 112 brukes til blader på toppen av kaken, og omrisset rundt kaken lager du med tip nr 3.
Små kjeks
8. Lag grunnoppskrift for kjeks og trykk ut gresskar med utstikkeren, stek og avkjøl. Gjør klar oransje, hvit, grønn og sort royal icing.
9. Når kjeksen er kald fyller kjeksen med flytende oransje icing.
10. Når icingen har tørket bruker du tip 5 til å lage øyne, tip 3 for å lage pupiller, nese, kinn, og munn.
11. Bruk tip 44 til tenner. Tip 349 brukes til blader på toppen.