Betingelser


Nettsidene er stadig under oppdatering. Vi tar forbehold om eventuelle feil i oppgitte priser og informasjon.

Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for privatkunder, og alle priser er oppgitt i NOK inkl. mva. og eks. frakt. Du må være over 18 år for å handle med bankkort på våre sider.

Frakt og Levering
Alle bestillinger lagt før kl 10.00 blir sendt ut samme dag. Vi har som mål at alle bestilte varer skal være mottat innen 1-3 dager fra bestilling er registrert, men forbeholder oss retten til at det kan ta lengre tid.

Cacas samarbeider med Posten Norge på leveringer. Vi har en flat frakt på kr 89,- per levering, ordre over 1000,- er fraktfritt.

Alle uavhentede pakker på posten vil bli belastet med kr 300,- i administrasjonsgebyr.

Vi leverer kun til addresser i Norge fra cacas.no.

Betaling
Du kan betale med Visa, Mastercard, Klarna eller postoppkrav. Ved postoppkrav tilkommer et gebyr på kr 43,- og ved Klarna tilkommer et gebyr på kr 49,-.

Cacas bruker Payex som betalingsløsning. Payex er nordens fremste eksperter på betaling og tilfredsstiller alle sikkerhetskrav. For mer informasjon, besøk: www.payex.no

Angrerett
Som kunde hos Cacas har du 14 dagers åpent kjøp. For å sende en vare tilbake benytter du angrerettskjema som ligger vedlagt i din postpakke.

Husk å legge ved kopi av pakkseddel/faktura sammen med varene.

Produktet som leveres tilbake må være i samme stand som du mottok det.

Returfrakt må betales av kunde, alle uavhentede pakker på posten vil bli belastet med kr 300,- i administrasjonsgebyr.

Reklamasjon
Ring oss på 22 47 33 90, eller send mail til post@cacas.no, ved feil eller mangler på din vare. Vi sender deg reservedel eller ny vare så fort defekt vare er returnert til vårt lager.

Sikkerhet
Cacas benytter seg av Payex sin betalingsløsning. Payex er nordens fremste eksperter på betaling og tilfredsstiller alle sikkerhetskrav. For mer informasjon, besøk: www.payex.no